tiistai 5. maaliskuuta 2013

Rosa 43cm DX kuuntelija

Rosa ja Grundig  Yacht Boy 207 MaailmanRadio
DX-kuuntelu on jännittävää, kuulee ulkomaisia radiolähetyksiä missä vain. Rosa sai pienen radion matkaa varten, Rosa valmistautuu patikkaretkelle Alaskan syviin metsiin, siellä ei netti toimi ja pieni DX-radio on todella tarpeen.
Vielä pitää vetää pari pätkää antennia ylemmäs, niin Alaskalainen keskiaalto radioasema  KENI 650 AM Anchorage alkaa kuulumaan.

Rosa
70-luvun retrotyylinen asu, tämä on neulottu "Nuken uudet vaatteet" vuodelta1971 kirjan ohjeilla. Lankana on Novitan Miami (50% puuvillaa ja 50% akryyliä). Puikot 3.lyhyet pyöröt. Tuo pampulakuvio oli hauskaa neuloa. Pipon tein omalla mallilla tuohon lisäksi. Tuo Miami lanka on ihan pehmeää ja mukavaa neuloa.
Rosan jaloissa on aikaisemmin virkkaamani lenkkarit.

Rosa
Huppu on tarpeen kovissa pakkasissa, hupun ohjeissa oli mielestäni virhe, sovelsin omaa näkemystäni. Housut ovat hauskasti leveälahkeiset. Takissa on raglanhihat.

Rosa
Kaikki valmiina lähtöön. Ai niin, pitääkin täyttää Oton ja Juniorin reput pattereilla, ettei lopu kesken. Oman reppuni täytän tietenkin suklaalla. Ja matka voi alkaa.

4 kommenttia:

 1. Oi miten hänellä on kaunis puku. Ja hattu ja kaikki mitä tuolla ulkona näin keväällä tarvitseekin :)
  Mukavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko kokeilla tuosta 70-luvun kirjasta kun tuo pompula malli oli niin hauska. On siinä muutama muukin malli, joita aion kokeilla. Näitä on niin hauska tehdä kun ovat nopeita.
   Mukavaa viikkoa sinullekin :)

   Poista
 2. Voi hyvänen aika, että on ihanat neuleet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mate, näitä yli 40 vuotta vanhoja malleja on kiva kokeilla. Onnistuin saamaan tuon kirjan kirjaston poistomyynnistä.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.