sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Lippahatut päähän ja matkalle Ulko-Hebriideille

Riina

Reppuselkään ja menoksi. Tietysti uudet lippahatut ja matkavaatteet päälle.
 Riinan asu on neulottu Novitan Miami langasta (50% puuvillaa ja 50% acryyliä), mukavan pehmeä lanka neuloa, käytin 3 puikkoja
 Asuun kuuluu myös kirkkaamman vihreän väriset haalarit ja kengät.
Lippahatun lippa on hieman hankala neulottava jotta siitä saisi siistin pyöreän reunan.Reppu on aina pakollinen asuste.


Junior
Juniorikin on aivan innoissaan uusista vaatteista ja matkasta. Omassa laukussa on tärkeät tavarat.
Lippahattu on viimeistä muotia kesän lähestyessä. Lenkkarit ovat sävy sävyyn.
 Juniorin housut on neulottu Minni langasta (100% acryyli), Takki ja lenkkarit on Cheval Blancin Ambre (70% bambua ja 30% puuvillaa), lippis on taas Cheval Blancin Salsaa( 60%puuvillaa ja 40% acryyliä). Puikot numero 3.


Rosa
Rosa on hienohelma ja halusi pukea mekon  ja laittaa uudet kengät jalkaan.
Mekon ohje on otettu Lise Nymarkin kirjasta " Hauskat Nukenvaatteet". Laukussa on Rosalle tärkeitä tavaroita. Lämpimät varavaatteet tietysti matkalle Ulko- Hebriideille mukaan.
 Mekko ja hattu on neulottu Novitan Miami langasta(50% puuvillaa ja 50% acryyliä). Laukku on Minni lankaa (100% acryyli). Tätä ohjetta oli hauska toteuttaa, vähän erilainen kuin yleensä.2 kommenttia:

 1. Taitoa kun ei puutu, ei puutu mitään! Pedanttia käsityötä lapsukaisilla yllään, niin että voisi lähteä vaikkka Englannin uuden pikkuprinsessan ristiäisiin! ......Blogisi yläpalkin naishahmot, huikean aistillista eleganssia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva kommentistasi. Nykyisin tulee harvemmin käytyä blogissa ja vasta nyt huomasin kommenttisi. Näitä pienikokoisia neuleita on niin mukava tehdä. Nuo naishahmot yläpalkissa on maalaamiani akvarelleja muutaman vuoden takaa. Samaan sarjaan kuuluu useampikin kuva.
   Pitääpä käydä katsomassa sinun blogiasi, mitä hauskaa sieltä löytyy.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.