sunnuntai 9. syyskuuta 2012

43 senttiset kaksoset Junior ja Rosa

Junior ja Rosa
  Kaksoset yhteiskuvassa uusissa haalareissaan. Rosa sai sen jo vähän aikaisemmin ja halusi nyt tulla uudestaan kuvaan kun Junior sai omansa . Lanka on sama molemmissa, vain väri on erilainen. Ranskalainen Cheval Blancin Salsa (60% puuvillaa ja 40% akryyliä) puikot numero 3.

Junior
  Tämä sinisen värinen lanka oli koostumukseltaan hiukan kovempaa kuin tuo persikan sävyinen. Myös värjäys oli hieman erilainen, tässä muodostui enemmän selviä raitoja .Tässä näkyy myös nuo peukut lapasissa.

Junior
  Myös huppu on erimallinen kuin Rosan haalarissa, tämä on neulottu suorana ja sitten ommeltu takasauma ja kiinnitetty pääntiehen. Pipoon tuli tietysti myös napa Juniorin toiveesta. Haalari on aloitettu neulomaan lahkeista.

Hupun tupsu on pörheä
  Junior rakastaa tupsuja ja siksi huppuun oli tehtävä pieni tupsu.

Napa pipo


Sailing napit
  Junior valitsi itse purjevene aiheiset napit tähän . Lapasissa on myös neulotut peukalot, ne on tehty 6 silmukalla, mutta ne on pakolliset jotta voisi ottaa leluja käteen myös lapaset kädessä. Tämä käy syksyllä hyväksi ulkoilu-asuksi ja talvella toppahaalarin alle. Tämä asu kävisi myös keskosvauvalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.