keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Karoliina lähtee risteilylle

Risteily tuntuu mukavalta
  Uusi seikkailu vaatii ensimmäiseksi uudet vaatteet, matkasuunnitelmissa on tarkoitus mennä Miami Beachiin  tutustumaan paikallisiin nähtävyyksiin. Suunnitelmissa on kävellä Ocean Drivea ja tehdä niin sanottu Art Deco walking tour.  Seuraavaksi on tarkoitus tehdä pieni risteily, katsoin lompakkoa ja valinta osui setelipölyn perusteella, maailman toisiksi suurimman risteilyvarustamon Royal Caribbean Internationalin matkaan.
 Reppu Oasis of the Seas risteilijään ja keula kohti Haitia, Royal Caribbeanin yksityiselle Labadeen lomasaarelle. Seuraavat kohteet ovat Ocho Rios Jamaikalla, Georgetown Grand Caymanilla sekä Meksikon Cozumel. Päiväkirja, passi, kännykkä ja muut tarpeelliset on pakattu vihreään laukkuuni.
 Laukku on virkattu ja sitä koristaa vihreänkirjavasta langasta tehty reunus ja olkahihna Nappina on neljästä pienestä helmestä tehty nappi.
 Pöytä ja tuoli on ostettu muutama vuosi sitten Tiimarista ja karttapallo on löytö kirpparilta. Karoliina tutki tarkkaan kartasta matkakohteita ennen kuin teki päätöksensä, nyt neiti neuvokas on valmis matkaan.Karoliina
  Vihreä asu on mukava matkalla, se on neulottu Novitan virkkauslangasta (100% merseroitu puuvilla) 1,5 puikoilla. Haalari on hihaton, joten jos tulee liian lämmin, niin jakku vain pois ja on mukava olo. Huomaa haalarin lahkeiden ulkosivuilla koristeneuleraita.
 Jakussa on kello helma ja hihojen suut ovat hiukan kellotetut. Nappeina on pienet kirkkaat kukat. Onneksi sain myös asuuni sopivat vaelluskengät, niitä varmasti tarvitaan matkalla pajon. Kengät on virkattu mittojeni mukaan ja tuntuvat todella mukavilta jalassa.


Karoliina

 Hattu on Safari mallinen, virkkaamalla tehty ja se suojaa hyvin auringon paahteelta. Reunaa koristaa nirkkokierros ja kupuun on pujotettu virkattu nyöri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.