torstai 30. elokuuta 2012

Hauska neule-ohje kirja

Hauskat nukenvaatteet
 Hankin Lise Nymarkin kirjan kirjakaupasta selattuani kirjaa muutaman minuutin. Vielä en ole toteuttanut yhtään mallia suoraan sellaisenaan  Kunhan tuoreen painomusteen tuoksu hieman haihtuu, niin varmasti tulee toteutettua joku  malli kirjan ohjeilla. Kirjan ohjeista saa myös hyvin silmukkamääriä valmiiksi laskettuna eri kokoisiin  vaatteisiin ja sen jälkeen vain oma mielikuvitus on rajana.
Seuraava projekti on vaalean sinisestä langasta neulottava haalari Juniorille. Silmukoita on alettu jo luomaan. Punakirjavasta Tico ticostakin pitäisi keksiä jotain mukavaa.Kirja Hauskat nukenvaatteet

Virkatut ja neulotut tyylikkäät roolivaatteet, asusteet ja leikkivarusteet ilahduttavat leikkiviä lapsia. Hauskat nukenvaatteet -kirja (Karisto) antaa paljon ideoita nukkeystävien vaatettamiseen. Lise Nymarkin vaatettamat nuket pukeutuvat eri tilaisuuksiin ja ovat valmiita leikkeihin. Kirjan kuvat ovat hauskoja ja ohjeet selkeitä.
Kirjassa on vaatteita kolmelle eri kokoiselle niin tyttö- kuin poikanukeillekin. Nuket puutarhassa ja ostoksilla, nuket naamiaisissa ja tanssitunnilla, merirosvonuket aarteenetsinnässä.
 Ihanassa ja persoonallisessa käsityökirjassa nuket leikkivät kesä- ja talvileikkejä neulotuissa ja virkatuissa asuissaan.  Nukkekoot ovat pieni, keskikokoinen ja suuri, ja vaihtelevat 30-45 cm välillä, joten useimmille nukeille löytyy kirjasta sopivia vaatteita. Vaatteet ovat mielikuvituksellisia ja hauskoja. Tässä tulee halu toteuttaa näitä itsekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.