lauantai 25. elokuuta 2012

J-doll, Fashion Fever Barbies ,My Scene dolls

Cindy
  Pink Lady is a J-doll, she is a line of luxury style fashion doll. She is 9 inches tall. Her eyes are made of real glass. I knit myself all of her clothes. She wanted same style of clothes as my Barbie dolls have. She is a little smaller than Barbies.

Cindy

 Pienen kokonsa 22,5cm takia vaatteet ovat pienempiä kuin barbeilla. Cindy halusi samanlaisen  neulotun Chanel tyyppisen jakkupuvun kuin Barbeillani on. Väriksi hän valitsi vaaleanpunaisen. Hattu on virkattu mittojen mukaan omalla mallilla. Cindy on J-doll, ylellinen muotinukke, jonka silmät ovat aitoa lasia. Kaikki nivelet liikkuvat ja pää kääntyy eri asentoihin.

Cindy
 Aidot lasisilmät ovat kirkkaat ja kauniin väriset. Ne eivät sulkeudu.Cindyllä on lantioon asti ulottuvat hiukset. Todella kaunis ja siro nukke.


   Oranssia ja omenan vihreää asuissa sekä sukissa.
  Tässä lisää värejä Chanel asuihin. Kokeilin harsohatun ompelua myös. Ohut huopa on hyvä materiaali nuken hattuihin ja kaikki on ommeltu käsin. Tein myös päivävarjon coctailkoristeesta ja pitsistä.


  Hattuja voi muodistaa erilaisilla nauhoilla ja koristella. Tässä vaalean liilaan pukuun ei ollut saatavilla samansävyistä huopaa, joten hattu on hieman tummempaa sävyä.


  My Scene nukke sai kirkkaankeltaisen asun ja pitsisukat.


  On myös hauska tehdä joskus pieniä koruja nukeille, kuten tässä helmet.


  Musta valkoinen on aina ajaton ja tyylikäs. Tässä on myös huovasta ommellut hatut. Päivävarjo on tehty puretusta coctailkoristeesta ja ommeltu pitsistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.