lauantai 18. elokuuta 2012

Junior esittelee omenanvihreän leikkipukunsa

Junior
 Omenanvihreä haalari  ja pusero on Juniorille mieleen. Eihän se kesä vielä loppunutkaan, vaan vielä tuli niin lämmintä, että shortsihaalari ja lyhythihainen pusero oli tarpeen. Lippis suojaa myös auringolta. Tietysti myös tossut kuuluu asuun.

Tämän setin vihreä on neulottu Novitan Miami langasta (50% puuvillaa ja 50% akryyliä) ja harmaa on Cheval Blancin Ambre (70% bambua ja 30% puuvillaa) kolmosen puikoilla. Harmaa lanka on aika löyhäkierteistä, joten on oltava tarkkana ettei tule puolisilmukoita, muuten tosi pehmeää ja mukavaa lankaa.
 Mallit näihin vatteisiin on omasta päästä.Junior
Tutti pois ja pirtelölle. Eihän Junior muutenkaan enää paljon tuttia tarvitse. Se on vain rekvisiittaa.

 Neuloin puseron pyörönä hihoihin asti. Raglankavennukset tein samalla kun kiinnitin hihat. Lopuksi virkkasin pääntien reunan ja tein taakse pari napinsilmua. Lyhyt pyöröpuikko 30 cm on erittäin kätevä näissä nukenvaatteiden  neuleissa.Tossuja olen kokeillut monenlaisia malleja ja kehitellyt erilaisia versioita. Nämä ovat mielestäni onnistuneet todella hyvin ja ovat tavallaan kuin kengät.


Junior
Kannattimet kireällä.
Henkselit ovat aina toimivat lasten vaatteissa. Lippikseen virkkasin reunuksen ja päällystin napin virkkaamalla navaksi hattuun. Miami lanka on todella miellyttävää neulottavaa. Tässä näkyy pukemista helpottava halkio takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.